Udstillinger

Planlagt april-udstilling udsat ... egne blomster malerier vil fylde væggene den kommende tid

Rumlige former- 5-28 marts

Kamma Kaae 


RUMLIGE FORMER 5-28.marts

Kamma Kaae om udstillingen i Kunst 86:

Udstillingen RUMLIGE FORMER viser min interesse for konstruktioner.

Her viser jeg malerier med konkrete former og mere sanselige former i rum - det kan være kompositioner i indre såvel som ydre rum. 

Inspirationen kan være arkitektoniske bygningsværker, hvor jeg fokuserer på en mindre del og vender det på hoved eller ser det på skrå - og nye interessante indfaldsvinkler opstår og former skabes. I andre billeder sker der sammenbrud - frakturering - både i naturen, det geologiske, og i kulturen, det bygningsmæssige.

 

De senere år har jeg ønsket at tømme billedet mere og mere for objekterne, og dermed arbejdet for at fladerne fylder, strækkes. Måske et forsøg på at komme mere ind til benet. Dette har bevirket, at jeg en periode har bevæget mig ud i det minimalistiske udtryk. I disse billeder ser jeg meget forenklet geologiske linier, og hvor billederne tæt sammen skaber brud og forskydninger, der inspirerer til at bygge henover væggen og rundt om hjørne måske.

Malerierne er akryl på lærred og mit formsprog er et abstrakt og oftest stramt udtryk - konstruktivistisk og også minimalistisk.
 

Fakta:
Født 1946 i København, bor og arbejder i Lynæs, Hundested

Uddannelse:

Kunstskolen Spektrum, København
Kunstskolen v. Søerne, København
Kunstskolen på Ærø
Kunstskolen i Svendborg

www.kammakaae.com

Instagram kamma_kaae

BLOMSTER-abstraktioner 


Tag forskud på foråret ! I februar fyldes KUNST 86 med farverige  blomstermalerier - i en utraditionel og abstrakt form. Billederne er lavet af Inger Bennigsen som de senere år har fokuseret på blomsterne som motiv / inspiration. 


Udstillingen kan ses torsdag-fredag-lørdag  frem til lørdag 28.februar 


Se mere på www.bennigsen.dk


Adresse:  KUNST 86, Ryesgade 86, st th

2100 København Ø


Mail: Kontakt@kunst86.com


Tlf.: 23726166

FIND MIG HER